• 1123 Budapest, Alkotás utca 53. MOM Park II. emelet | 1023 Budapest, Zsigmond tér 10.
  • (+36-1) 733-3444

Dr. Mester Gábor
Sebész szakorvos

Orvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetemen szereztem summa cum laude minősítéssel. A sebészeti szakképzést  – jelenlegi munkahelyemen –  az Uzsoki utcai Kórház Sebészeti – Onkosebészeti osztályán töltöttem, majd kiválóan megfelelt eredménnyel szakvizsgáztam. Nemzetközi tapasztalatokat gyűjtöttem tanulmányutak során  Münchenben, Heidelbergben, Bécsben és Kínában.  A Magyar Sebészeti Társaság Fiatal Sebészek Szekciójának vezetőségi tagjaként kongresszusok és továbbképzések szervezésében is részt veszek.

Sebészeti műtétek

Kiemelt érdeklődési területem az onkológiai sebészet, illetve a laparoszkópos (minimál invazív) sebészet, mellyel a betegeknek gyorsabb felépülést, kevesebb fájdalmat és sokkal kedvezőbb esztétikai eredményt tudunk biztosítani.

A klasszikus sebészeti beavatkozások mellett rutinszerűen alkalmazom a laparoszkópos technikát a hasi sebészet számos területén jó- és rosszindulatú betegségekben egyaránt (epehólyag-, sérv-, vastagbél-sebészetben ill. a tápcsatorna egyéb területein), továbbá foglalkozom hasnyálmirigy-betegségekkel és emlősebészettel is

Translate