Klinikánkon fül-orr-gégészet vizsgálatot felnőttekkel és gyerekekkel is foglalkozunk és gyermekek részére egyaránt végzünk. A fül-orr-gégészet vizsgálat részét képezik a panaszok, a kórtörténet felvétele, az orr, orrgarat elülső és hátsó tükrözése, a garat direkt és a gége indirekt vizsgálata, a fül, hallójárat, dobhártya, középfül vizsgálata mikrootoszkópiával, a nyaki képletek tapintásos vizsgálata.

A fül-orr-gégészet kiegészítő vizsgálatai közé tartoznak az orrmelléküregek (arc- és homloküreg) ultrahangos vizsgálata, az orr, orrgarat, algarat, gége endoszkópos vizsgálata. Hallásproblémák esetén audiometriai, tympanometriai vizsgálat. Orrmelléküreg CBCT vizsgálat szükség esetén azonnal elvégezhető.

A fül-orr-gégészet szakterület speciális műszerezettséget és felkészültséget igényel. Műszerezettségünk, vizsgáló módszereink széles repertoárja lehetővé teszik, hogy fájdalommentesen azonnal felállítsuk a diagnózist és elkezdhessük a megfelelő kezelést.

Az arc- és a homloküreg ultrahangos vizsgálata mentesít bennünket, hogy röntgenfelvételeket készítsünk, így terhes anyáknál, kisgyermekeknél is tisztább képet kapunk ezen üregek állapotáról.

FÜL-ORR-GÉGÉSZETI KEZELÉSEK

LÉZERTERÁPIA ALKALMAZÁSA A FÜL-ORR-GÉGÉSZET TERÜLETÉN

A hagyományos kezelési protokollok mellett a gyorsabb gyógyulás érdekében a heveny és idült gyulladásos folyamatok esetében lézerterápiát alkalmazunk. A lézer biostimulációs hatására felgyorsul a vérkeringés, az immunsejtek aktiválódnak, a gyulladás mérséklődik. Lézerkezelést alkalmazunk fülgyulladások, arc- és homloküreg gyulladás esetén, így a gyógyulási idő a felére csökkenthető.

FÜL-ORR-GÉGÉSZETI BETEGSÉGEK KEZELÉSE MÁGNESTERÁPIÁVAL

Mágnesterápiás kezelések különösen hatásosak fülzúgásban, allergiás- immunológiai betegségekben. Mágnesterápia során a sejtek közötti kóros kapcsolat megszűnik, a hajszálerekben a vérkeringés javul, ezáltal a szervezetben az anyagcsere folyamatok felgyorsulnak, a sejtek fellélegeznek.

Translate