• 1123 Budapest, Alkotás utca 53. MOM Park II. emelet | 1023 Budapest, Zsigmond tér 10.
  • (+36-1) 733-3444

FÜL-ORR-GÉGÉSZET VIZSGÁLATOK

Klinikánkon felnőttekkel és gyerekekkel is foglalkozunk. A fül- orr- gégészeti vizsgálat részét képezik a panaszok, kórtörténet felvétele, az orr, orrgarat elülső és hátsó tükrözése, a garat direkt és a gége indirekt vizsgálata, a fül, hallójárat, dobhártya, középfül vizsgálata mikrootoszkópiával, a nyaki képletek tapintásos vizsgálata.

A kiegészítő vizsgálatok közé tartoznak az orrmelléküregek (arc- és homloküreg) ultrahangos vizsgálata, az orr, orrgarat, algarat, gége endoszkópos vizsgálata. Hallásproblémák esetén audiometriai, tympanometriai vizsgálat. Orrmelléküreg CBCT vizsgálat szükség esetén azonnal elvégezhető.

Műszerezettségünk, vizsgáló módszereink széles repertoárja lehetővé teszik, hogy fájdalommentesen azonnal felállítsuk a diagnózist és elkezdhessük a megfelelő kezelést.

Az arc- és a homloküreg ultrahangos vizsgálata mentesít bennünket, hogy röntgenfelvételeket készítsünk, így terhes anyáknál, kisgyermekeknél is tisztább képet kapunk ezen üregek állapotáról.

LÉZERTERÁPIA

A hagyományos kezelési protokollok mellett a gyorsabb gyógyulás érdekében a heveny és idült gyulladásos folyamatok esetében lézerterápiát alkalmazunk. A lézer biostimulációs hatására felgyorsul a vérkeringés, az immunsejtek aktiválódnak, a gyulladás mérséklődik. Lézerkezelést alkalmazunk fülgyulladások, arc- és homloküreg gyulladás esetén, így a gyógyulási idő a felére csökkenthető.

MÁGNESTERÁPIA

Mágnesterápiás kezelések különösen hatásosak fülzúgásban, allergiás- immunológiai betegségekben. Mágnesterápia során a sejtek közötti kóros kapcsolat megszűnik, a hajszálerekben a vérkeringés javul, ezáltal a szervezetben az anyagcsere folyamatok felgyorsulnak, a sejtek fellélegeznek.

Translate