Fekvőbeteg rehabilitáció a Szent Magdolna Magánkórházban

Miért fontos a rehabilitáció?

A rehabilitáció egy olyan fontos folyamat, amelynek célja a betegek egészségének helyreállítása, funkcionális képességeik javítása, és az életminőségük előmozdítása olyan esetekben, amikor sérülés, betegség vagy műtét miatt csökkent a fizikai funkciók szintje. A fekvőbeteg rehabilitáció olyan terápiás folyamatot jelent, amely hosszabb távú ellátást és kezelést igényel, mint amit ambuláns környezetben lehet biztosítani. Azonban, ha a megfelelő infrastruktúra, szakértelem és gondoskodás áll rendelkezésre, a fekvőbeteg rehabilitáció jelentős előnyökkel járhat. Az alábbiakban kiemeljük a fekvőbeteg rehabilitáció előnyeit a magánkórházunkban.

A fekvőbeteg rehabilitáció értéke magánkórházunkban alapvetően az egészségügyi szakemberek szakértelmére, a személyre szabott kezelésekre és a modern infrastruktúrára épül. A korszerű felszerelések és a teljes körű gondozás segítséget nyújt a betegeknek a gyorsabb és hatékonyabb gyógyulás elérésében. Az átfogó rehabilitációs programok pedig hosszú távú eredményeket biztosítanak, amelyek javítják a betegek életminőségét és önállóságát.

Miért válasszon minket a rehabilitáció helyszínéül?

 • Személyre szabott kezelés: Magánkórházunkban a fekvőbeteg rehabilitáció lehetőséget nyújt arra, hogy a betegeket személyre szabott és célzott kezelésben részesítsük. A kezelési tervet és a terápiás programokat minden beteg egyéni szükségleteihez igazítjuk, figyelembe véve az egészségi állapotot, az előző egészségügyi problémákat és az egyéni célokat. Ez lehetővé teszi, hogy a páciensek a lehető legnagyobb mértékben profitáljanak a rehabilitációs folyamatból, és javítsák a funkcionális képességeiket a mindennapi életben.
 • Magas szintű szakértelem: A fekvőbeteg rehabilitációhoz elengedhetetlen a magas szintű szakértelem és képzettségű szakemberek jelenléte. Magánkórházunkban rendelkezünk tapasztalt orvosokkal, ápolókkal és terapeutákkal, akik specializálódtak a rehabilitációs kezelésekben. Az ő gondoskodásuk és szakértelmük biztosítja a betegek biztonságát és hatékony kezelését a rehabilitációs folyamat során.
 • Korszerű felszerelések és infrastruktúra: A magánkórházunkban elérhető fekvőbeteg rehabilitációs szolgáltatásokhoz korszerű felszerelésekkel és infrastruktúrával rendelkezünk. Az új és modern eszközök lehetővé teszik a betegek hatékony kezelését és a terápiás célok elérését. Ezenkívül a fekvőbeteg ellátásnak köszönhetően a betegek hosszabb időn keresztül vehetik igénybe ezeket a szolgáltatásokat, ami további javulást eredményezhet az állapotukban.
 • Teljes körű gondozás: A fekvőbeteg rehabilitáció lehetővé teszi a teljes körű gondozást és támogatást a betegek számára. Az ellátásukat 24/7-ben biztosítjuk, ami azt jelenti, hogy mindig rendelkezésre áll az orvosi és ápolói csapat segítsége, amikor szükség van rájuk. Ez növeli a biztonságérzetüket és elősegíti a gyorsabb gyógyulást.
 • Átfogó rehabilitációs programok: A magánkórházunkban elérhető fekvőbeteg rehabilitáció részeként széles körű terápiás programokat kínálunk. Ezek magukban foglalhatnak olyan terápiákat is, amelyek célja a betegek fizikai, mentális és érzelmi állapotának javítása. Az átfogó megközelítésnek köszönhetően a rehabilitáció a betegek számára sokoldalúbb előnyöket nyújthat.
 • Hosszabb távú eredmények: A fekvőbeteg rehabilitáció hosszabb távú eredményeket eredményezhet a betegek számára, mivel lehetőséget nyújt arra, hogy az elhelyezett terápiás célokat fokozatosan elérjék és konszolidálják. Az időtartam lehetőséget ad arra, hogy a betegek megerősítsék a fejlődésüket és jobban alkalmazkodjanak a javuláshoz, mielőtt hazaengedik őket.

Milyen szolgáltatásokat tartalmaz alapesetben a rehabilitációs csomagunk?

 • Ápolás és betegellátás (24 órás szakápolói megfigyelés és ellátás)
 • Biztosított állandó ügyeletes orvosi felügyelet (vizit reggel és este)
 • Gyógyszeres kezelés (állapottól függő gyógyszeres és sebkezelés)
 • Gyógytorna (napi szintű gyógytorna, rehabilitációs foglalkozás)
 • Étkezés (napi 4-5 étkezés, speciális diétás étrend is biztosított)
 • Szükség esetén képalkotói vagy belgyógyászati vizsgálat (orvosi indikáció alapján röntgenvizsgálat, fellépő panasz esetén szakorvosi vizsgálat)

Természetesen magánkórházunk valamennyi szolgáltatása a páciensek rendelkezésére áll külön díjon. A rehabilitációhoz kapcsolható szolgáltatásokra példák:

 • Víz alatti gyógytorna (nem frissen műtött páciensnél), manuálterápia
 • Betegszállítás
 • Szűrőcsomagok stb.
Translate