• 1123 Budapest, Alkotás utca 53. MOM Park II. emelet | 1023 Budapest, Zsigmond tér 10.
  • (+36-1) 733-3444

Dr. Rácz Edit, FIPP
Orvosigazgató, aneszteziológus, intenzív terápiás és fájdalomcsillapító szakorvos

Aneszteziológiai és fájdalom ambulancia

Dr. Rácz Edit több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a krónikus fájdalom kezelésében. 1994-ben ő kezdeményezte és szervezte a World Institute of Pain (WIP) első kongresszusát Prithvy Raj, Rácz B. Gábor és Jim Heavner professzorokkal együtt. A magyarországi fájdalomcsillapítás egyik legjelentősebb alakja, és az első Magyarországon, aki a Fellow of Interventional Pain Practice fájdalomcsillapítási szakvizsgával rendelkezik.

– A WIP magyarországi szekciójának elnöke, 2013-tól FIPP vizsgáztató is.
– 1999 és 2018 között Budapesten, a Péterfy Kórházban vezető aneszteziológus, intenzív terápiás és fájdalomcsillapító szakorvos volt.
– Könyvfejezetek és tudományos cikkek társszerzője.
– Számtalan alkalommal vett részt az Egyesült Államokban továbbképzéseken, ahol a fájdalomcsillapításban alkalmazott minimál invazív beavatkozások legújabb módszereit tanulta.
– Jelenleg a Szent Magdolna Magánkórházban praktizál, ahol röntgen-képerősítő vezérelt intervenciós fájdalomcsillapító eljárásokat végez, és a világ minden részéről érkező orvosokat oktatja.

Fő érdeklődési területe a gerincsérvek és műtét utáni hegesedések kezelése minimál invazív technikával (1997 óta), és a regenerációs terápiák közül a PRP és a proloterápia (2006 óta).

Translate