Dr. Papp Szilárd PhD
Szülész-nőgyógyász szakorvos, klinikai onkológus, daganatsebész szakorvos

Dr. Papp Szilárd vagyok, 1978-ban születtem Miskolcon. 2003-ban végeztem a Pécsi Orvostudományi Egyetemen. Ezt követően a pécsi Élettani Intézetben folytattam az egyetemi évek alatt megkezdett tudományos kutatómunkámat idegélettani területen. 2008-ban a PhD fokozat megszerzését követően kezdtem meg a gyógyító munkát a pécsi Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán.

2012-ben szülészet-nőgyógyászat, 2014-ben klinikai onkológia, végül 2020-ban nőgyógyászati daganatsebészet szakvizsgát szereztem. Adjunktusi kinevezésemet követően 2017-től 2021-ig a pécsi Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Nőgyógyászati Osztályát, illetve Onkológiai Osztályát vezettem. 2003 óta rendszeresen oktatok orvostanhallgatókat mind magyar, mind angol nyelven. Folyamatosan résztveszek hazai és külföldi kongresszusokon, ahol előadásokkal szerepelek. Tagja vagyok a Magyar Nőorvos Társaságnak, a Magyar Nőgyógyászok Endoszkópos Társaságnak, illetve a Magyar Nőgyógyász Onkológusok Társaságnak, amelynek vezetőségi tagja is vagyok.

Érdeklődési területem a szülészeti szakterület mellett elsősorban a nőgyógyászati betegségek, különös tekintettel az endometriosisra és a nőgyógyászati daganatokra. A mélyen infiltráló endometriosis és tumoros elváltozások sebészi eltávolítása mind hagyományos, mind minimál invazív (laparoszkópos) technikával képezi orvosi tevékenységem fő profilját.

 

Translate