Dr. Lóderer Zoltán PhD
sebész, plasztikai sebész

Orvosi diplomámat 1999-ben szereztem a Pécsi Orvostudományi Egyetemen. Általános sebészetből 2006-ban, plasztikai sebészetből 2009-ben szakvizsgáztam. 2020-ban PhD fokozatot szereztem a Szegedi Tudományegyetemen. Fő érdeklődési területem a máj-, epeúti- és hasnyálmirigy-sebészet, mikrosebészeti rekonstrukciók, az esztétikai és a túlsúlycsökkentő sebészeti tevékenység.

Speciális érdeklődési területek

Általános sebészet: Nyitott és laparoscopos sebészeti beavatkozások a teljes tápcsatorna mentén, máj-, epeúti- és hasnyálmirigy-sebészetben.
Rekonstrukciós sebészet: Arcidegbénulás utáni rekonstrukció, részleges vagy teljes emlőeltávolítást követő rekonstrukció, szájüregi és nyelvet érintő tumorműtéteket követő helyreállítás, felső végtagi idegsérülést követő dinamikus rekonstrukció, felfekvések, decubitusok műtéti kezelése, csont- és lágyrész hiányok pótlása sérülések után és egyéb mikrosebészeti rekonstrukciós feladatok megoldása.
Esztétikai sebészet: Lényegében bármely esztétikai sebészeti beavatkozás a páciens igényétől függően – homlok és szemöldök endoscopos emelése, szemhéj- és fülplasztika, orr esztétikai sebészete, mellnagyobbítás, -kisebbítés és -felvarrás, kar-, comb-, fenék- és hasplasztika.
Túlsúly sebészet: Korszerű testsúly csökkentő műtétek pl. sleeve, gyomor bypass és mini bypass, SADI-S műtétek laparoscopos technikával, legmodernebb eszközökkel.

Translate