• 1123 Budapest, Alkotás utca 53. MOM Park II. emelet | 1023 Budapest, Zsigmond tér 10.
  • (+36-1) 733-3444

Dr. Gadó Judit
Csecsemő- és gyermekgyógyász, gyermekradiológus

2004-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. Egyetemi éveim alatt is inkább a belső szervek megbetegedései iránt érdeklődtem, majd amikor ötödévben elkezdtem gyermekgyógyászatot tanulni, és megismerkedtem a kisbetegekkel és problémáikkal – eldöntöttem, hogy csak velük szeretnék foglalkozni. Neonatológiai, illetve gyermekneurológiai fakultációra jelentkeztem, továbbá szabadidőmben bejártam a Madarász Utcai Gyermekkórházba. Ezen tapasztalatok még inkább a gyermekgyógyászat felé irányítottak.

Gyermekgyógyász rezidensként sok időt töltöttem a ll Gyermekgyógyászati Klinikán, ahol volt szerencsém tudományos munkába is belekóstolni, cikkírásba, illetve prezentációk tartásába.

Később az l Gyerekklinikán is voltam gyakorlaton, majd kis külföldi és vidéki kitérés után 2009-től a Szent János Kórházba helyezkedtem el, ahol azóta is dolgozom.

2010-ben gyermekgyógyászatól szereztem szakvizsgát, majd amikor elkezdtem ultrahangos vizsgálatokat nézni, egyre inkább kedvet éreztem ezen vizsgálatok megtanulásához és végzéséhez. Ennek eredményeképp 2013-ban már hivatalosan is gyermekradiológus képzésben vettem részt a Semmelweis Egyetemen, majd 2015-ben a tanultakból sikeres vizsgát tettem, azóta minden nap a Gyermekradiológiai osztályon végzem ezen tevékenységet. Ügyeletben szoktam a koraszülött és gyermekosztályon is szolgálatot teljesíteni.

A Szent Magdolna Magánkórházban is szeretettel várom kis Pácienseimet!

 

Translate