Dr. Czigléczki Gáborral, Európa elismert gerincszakértőjével, részletesen feltárhatja a gerincbetegségek megelőzésének és kezelésének legújabb módszereit.

Helyszín és időpont: Szent Magdolna Magánkórház (1023 Budapest, Zsigmond tér 10.) – 2024. február 10. (szombat), 09.00-12.00 óra

Kiemelkedő eseményünk, a Gerinctudatos Élet Előadássorozat, lehetőséget kínál arra, hogy megismerje a gerinc egészségének titkait és megelőzze a gerincproblémákat hosszú távon.

A rendezvények során egyszerű, mindennapi tippeket és gyakorlatokat osztunk meg, valamint tájékoztatást nyújtunk a gerincbetegségek tüneteiről és kezelési lehetőségeiről. Dr. Czigléczki Gábor szakértő tanácsainak segítségével könnyen felismerheti a gerincbetegségek jellemző tüneteit, és megértheti, hogyan kezelhetők hatékonyan.

Az előadássorozat interaktív formában zajlik, lehetőséget kínálva a közvetlen kérdésekre és a személyre szabott válaszokra.

Csatlakozzon hozzánk, lépjen egy olyan útra, amely segít megőrizni gerince egészségét és élvezni az aktív életet!

Az előadások ingyenesek, azonban regisztrációhoz kötöttek. Ne hagyja ki ezt az értékes lehetőséget! Regisztráljon most, biztosítsa helyét az első előadáson: nyiltnap@szentmagdolna.com

Ne maradjon le! Ismerje meg azokat a módszereket, amelyek segítségével fájdalommentesen élhet, és megelőzheti a gerincproblémák kialakulását!