Októberben 15% KEDVEZMÉNYT kínálunk valamennyi idegsebészeti, fül-orr-gégészeti, nőgyógyászati, ortopédiai (váll-, csípő-, térd és bokaprotézis, illetve bármilyen más ortopédiai beavatkozás) és sebészeti műtétünkre!

Nagy örömmel és büszkeséggel szeretnénk bejelenteni, hogy október végén ünnepeljük a Zsigmond téri telephelyünk 2 éves fennállását! Ezen nagy lépésünk alkalmából ezzel a kedvezménnyel szeretnénk hálánkat kifejezni Pácienseink felé!

Az árengedmény valós, hiszen a kedvezményes árú műtéteink is eredeti tartalommal rendelkeznek, nem csökkentjük a díjban foglalt szolgáltatások számát!

Az igénybevételhez csupán az szükséges, hogy felvegye a kapcsolatot kollégáinkkal a kedvezmenyesmutetek@szentmagdolna.com e-mail címen keresztül, akik valamennyi további teendőről tájékoztatják, majd kiváló, magánkórházunkban rendelő sebészeinkhez előjegyzik Önt!

Fontos, hogy a műtét 2024. január 31-ig megvalósuljon!

Amennyiben éppen műtét előtt áll vagy ismer olyanokat, akik számára az engedmény aktuális lehet, ne hagyja ki ezt az alkalmat! Bízza magát tapasztalt és elhivatott csapatunkra!

Fontosnak tartjuk, hogy az egészségügyi szolgáltatásaink minősége mindig a legmagasabb színvonalon legyen, és most ezt ezzel az extra kedvezménnyel szeretnénk megkoronázni!

Várjuk Önöket szeretettel!

#szakorvos #diagnosztika #egészség #magánkórház #egészségügy #gyógyulás #orvos #privatehospital #ápolás #műtét #surgery #rehabilitáció #szakrendelés