Az októberi hónap az emlőrák szűrésének és megelőzésének hónapja. Októberben világszerte az emlőrák elleni küzdelemre helyezzük a hangsúlyt, és emlékeztetjük egymást a szűrővizsgálatok fontosságára.

Miért fontos a szűrővizsgálat?

  • Az időben történő felfedezés életet menthet! Az emlőrák korai stádiumban gyakran tünetmentes, így a rendszeres komplex emlővizsgálat lehetővé teszi, hogy időben reagáljunk.
  • A vizsgálat elvégzése növelheti a túlélési esélyeket, hiszen az időben diagnosztizált emlőrák esetén a gyógyulási esélyek sokkal magasabbak.
  • A szűrővizsgálat a megelőzés egyik kulcsa. Az egészséges életmód és a rendszeres ellenőrzések segíthetnek csökkenteni az emlőrák kockázatát.

Ne feledjük, a mellrák elleni küzdelem hónapja egy kiváló alkalom arra, hogy emlékeztessük magunkat és másokat az emlőrák megelőzésének fontosságára. Beszéljünk orvosunkkal a szűrővizsgálat lehetőségéről, bátorítsuk szeretteinket is a rendszeres ellenőrzéseken való részvételre!

Jelentkezzen be fájdalommentes komplex emlőszűrésünkre, mely szakorvosi fizikális vizsgálatot, 3D mammográfiát, továbbá az emlők és nyirokrégióik ultrahangvizsgálatát tartalmazza. Októberben 10% kedvezménnyel biztosítjuk a vizsgálatot!

Szükség esetén azonnali mintavételre (aspirációs citológia, core biopszia) is lehetőség van!

Online időpontfoglalás: https://szentmagdolna.com/doctors/dr-ligetfalvi-robert/

További információ és telefonos időpontfoglalás: +3617333444

#magánkórház #privatehospital #gyógyulás #egészség #diagnosztika #mammography #szakorvos #egészségügy #orvos #mammographysaveslives #breastcancer